Scroll Top
Γραβιάς 6, 15342 Αγία Παρασκευή, Αττική

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Δράση

H πανδημία συνεχίζει να κυριαρχεί στις ζωές μας δεν πρέπει όμως να μας αφήσει να ξεχάσουμε τους ανθρώπους γύρω μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Φέτος, οι γιορτές θα είναι διαφορετικές για όλους μας. Η πανδημία  δεν μας επιτρέπει να διοργανώσουμε το Christmas Bazaar που αποσκοπούσε στη συγκέντρωση χρημάτων για τις Υποτροφίες του Σχολείου μας, πήραμε λοιπόν την απόφαση να υποστηρίξουμε οικονομικά τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου».
Η Κιβωτός του Κόσμου, με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου 22 χρόνια τώρα φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη.
Στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους.

Διαθέτει σπίτια φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 230 παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης της επιμέλειας, στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο, στη Χίο και στην Καλαμάτα.

Επίσης, στο κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες – 400 παιδιά με σίτιση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση, με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπεύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους.
Σας καλούμε να βοηθήσετε στο να ενισχύσουμε το σημαντικό τους έργο.

Ο Σύλλογος σας προτείνει την ενεργή συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών σε αυτή τη ενέργεια, με στόχο την ενίσχυση της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης των παιδιών μας.

Κάθε ποσό, έστω και πολύ μικρό είναι σημαντικό.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.
IBAN GR3401101800000018029603380 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αμερικανικού Κολλεγίου
SYLLOGOS GONEON K KHDEMONON ACG PIERCE
Αιτιολογία ΚΙΒΩΤΟΣ

Leave a comment