Scroll Top
Γραβιάς 6, 15342 Αγία Παρασκευή, Αττική

Στηρίξτε το Σύλλογο Γονέων

ΚΑΝΤΕ
μια Δωρεά
Με την προσπάθεια εξασφάλισης δωρεών και χορηγιών, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προσπαθεί να παρέχει ηθική και οικονομική συνδρομή προς το σχολείο μας, άρα τα παιδιά μας.
Με τις δωρεές και χορηγίες συμβάλει στη συνέχιση της εκπαιδευτικής αλλά και κοινωνικής προσφοράς του σχολείου, καθώς και στην ενίσχυση του ταμείου των υποτροφιών.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

IBAN GR3401101800000018029603380

Δικαιούχος: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αμερικανικού Κολλεγίου
SYLLOGOS GONEON & KHDEMONON ACG PIERCE

Αιτιολογία: Δωρεά

Οικονομική δωρεά

Με την οικονομική δωρεά παρέχεται χρηματοδότηση ώστε οι μαθητές, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, να συνεχίσουν να έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν τα όνειρά τους μέσω της εκπαίδευσης.

Δωρεές σε είδος

Δεκτές γίνονται και μη χρηματικές δωρεές που προάγουν την αποστολή του Κολλεγίου όπως είδη για το Christmas Bazaar, το Bake Sale, το Open House κ.ά. Οι δωρεές σε είδος υπόκεινται σε έλεγχο συμμόρφωσης προς την ισχύουσα πολιτική αποδοχής δωρεών.

Χορηγίες

Χορηγίες για την κάλυψη εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπως ομιλίες, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, κάλυψη αναγκών και εξόδων της Χορωδίας των μαθητών, φιλανθρωπικές ενέργειες, και άλλες ανάγκες που προκύπτουν ανά διατήματα.

Οι Χορηγοί και δωρητές μας, εάν το επιθυμούν, αναφέρονται στην ιστοδελίδα μας είτε ονομαστικά είτε με το λογότυπο της εταιρίας τους.