Scroll Top
Γραβιάς 6, 15342 Αγία Παρασκευή, Αττική

Ο κόσμος μας αλλάζει, εμείς;  Μια νέα αντίληψη της Διαχείρισης της Σταδιοδρομίας

14 Απριλίου - 18:00 - Μαρία Κουτσαύτη

Για να δείτε το webinar συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή.

This content is locked

Login To Unlock The Content!

Αγαπητοί Γονείς, αγαπητά Μέλη,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο τρίτο Webinar που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων που θα γίνει την Τετάρτη 14/04 στις 18.00 με τίτλο:

Ο κόσμος μας αλλάζει, εμείς;  Μια νέα αντίληψη της Διαχείρισης της Σταδιοδρομίας” με την Μαρία Κουτσαύτη MSc, Career Consultant, Director “Career Associates” & ΝΒCC Greece

  • Τι σημαίνει επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και κατάλληλη εκπαιδευτική επιλογή;
  • Η έννοια της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας και πόσο συμβάλλει στη διασύνδεση της
  • εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας;
  • Πως η Τεχνολογία επηρεάζει τα μελλοντικά επαγγέλματα –ανερχόμενοι επαγγελματικοί τομείς;
  • Πως διαμόρφωνεται το μελλοντικό τοπίο της εργασίας;
  • Ποιές δεξιότητες αναδεικνύονται ως σημαντικές/απαραίτητες για την μελλοντική αγορά εργασίας;
  • Ποιος ο ρόλος των γονέων σε αυτήν την διαδρομή;

Δηλώστε συμμετοχή & θέστε τις ερωτήσεις σας εδώ https://acgparents.gr/webinars/

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Σύλλογος μας δεν αποκλείει κανέναν και υποστηρίζει τη συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου στις εκδηλώσεις του, είτε είναι μέλη είτε όχι. Ωστόσο, σε περιπτώσεις περιορισμένων θέσεων συμμετοχής σε κάποια εκδήλωση ή δραστηριότητα προηγούνται τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου.

Βιογραφικό

Η Μαρία Κουτσαύτη, με σπουδές στην Ελλάδα, στην Αμερική και στην Αγγλία στη Συμβουλευτική και Μaster Trainer στα Πιστοποιημένα Προγράμματα GCDF, MΗF, Supervision από το ΝΒCC International, έχει 30ετή εμπειρία σε θέματα Συμβουλευτικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας. Ιδρύτρια & Διευθύνουσα της εταιρείας Career Associates ( www.careerassociates.gr ) από το 1991. Είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Σ.Τ.Ε.Π. των Εκπαιδευτηρίων Δούκα από το 1993 και από το 2009 του National Board for Certified Counselors Greece (ΝΒCC Greece). Έχει υπάρξει (1981-1987) Υπεύθυνη του Career Center του Deree College. Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και μέλος σε πολλούς ακόμα επιστημονικούς συλλόγους και εταιρείες συμβουλευτικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει ως Επιστημονική Υπεύθυνη σε πολλές έρευνες και μελέτες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπως την Ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού -ΕΚΕΠ (1997), τη συγγραφή του Οδηγού Μεταλυκειακών Σπουδών για το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (2000), την Εκπόνηση του Επαγγελματικού Περιγράμματος του Συμβούλου Σταδιοδρομίας του ΕΟΠΠΕΠ σε συνεργασία με τον ΣΕΒ (2013). Έχει διατελέσει Εθνική Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας για τις Βρυξέλλες στο πρόγραμμα LEONARDO DA VINCI, κατά τα έτη 1997-1999. Έχει υλοποιήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια, και παρουσιάσεις σε φορείςτου ευρύτερου Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα. Έχει γράψει δύο βιβλία.

Leave a comment