Scroll Top
Γραβιάς 6, 15342 Αγία Παρασκευή, Αττική

Εγώ ορίζω τη ζωή μου

Δευτέρα 10 Μαϊου, Ώρα 18:30 - Ομιλητής: Στέφανος Ξενάκης

Για να δείτε το webinar συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή.

This content is locked

Login To Unlock The Content!

Αγαπητοί Γονείς, αγαπητά Μέλη,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο τέταρτο κατά σειρά Webinar που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων την Δευτέρα 10/05/2021 στις 18.30 με τίτλο:

“Εγώ ορίζω τη ζωή μου” με τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη

Κόντρα σε παγιωμένες πεποιθήσεις σε αυτή τη συζήτηση ο συγγραφέας μέσα από τη συζήτηση και την δική του ματιά για την ζωή, θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει να ανατρέψουμε ψέματα με τα οποία έχουμε μεγαλώσει, ψέματα που μας κλέβουν τη ζωή. Θα επιχειρήσει μαζί μας, να αποδείξουμε ότι εγώ τελικά ορίζω τη ζωή μου. Θα το κάνουμε μέσα από απλά διατυπωμένες αλήθειες και καθημερινές ιστορίες που συμβαίνουν ανάμεσά μας και μας δείχνουν το δρόμο, αρκεί να θέλουμε κι εμείς να τον δούμε. Θα τεθούν απαντήσεις όπως σε θέματα όπως:

Ο άλλος φταίει. (Δεν φταίει ο άλλος. Εγώ έχω την ευθύνη για τη ζωή μου)

Θα τον αλλάξω. (Ξέχνα το. Μόνο εσένα ορίζεις. Κανέναν άλλο)

Όταν αλλάξουν τα πράγματα. (Τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο όταν εσύ αλλάξεις. Εσύ είσαι τα πράγματα)

Δεν μπορώ να λέω ΟΧΙ. (Να μάθεις. Το ΟΧΙ είναι η σημαντικότερη λέξη της ζωής σου. Είναι πράξη αγάπης, οριοθέτησης κι αυτοπροστασίας. Αλλάζει ζωές)

Δεν προλαβαίνω. (Πάμε στοίχημα;)

Μία πολύ ενδιαφέρουμε ομιλία και συζήτηση για αυτοβελτίωση!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ https://acgparents.gr/webinars/

*θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Βιογραφικό

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School. Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δικό του πάθος, την τέχνη της ζωής. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Το πρώτο βιβλίο του με τίτλο ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφορεί από την Key Books και θέλει με πολύ απλό και εύληπτο τρόπο, μέσω της παράθεσης καθημερινών βιωματικών ιστοριών του συγγραφέα, να σου υπενθυμίσει πως κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ έχει ήδη ξεκινήσει να διδάσκεται  ερευνητικά σε αρκετά σχολεία της ελληνικής επικράτειας. Περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

Leave a comment